Samenwerking Afdrukken E-mail

Professionalisering Zorgwebmonitor.nl 

Vanaf  maart 2009 werkt Ben Arnts Consulting samen met drie partners aan de Zorgwebmonitor. Dit contract vormt de basis voor de verdere professionalisering van Zorgwebmonitor.nl..

De Zorgwebmonitor meet de prestaties van e-dienstverlening van de ziekenhuisorganisaties in Nederland. De beoordelingen vormen samen een ranglijst die gepubliceerd wordt op de website www.zorgwebmonitor.nl. Het doel van de monitor is ziekenhuisorganisaties te motiveren de kwaliteit van hun websites en e-dienstverlening te verbeteren. De professionalisering van de monitor bestaat uit twee delen, namelijk de website en de monitor.

Zelf meedenken?

Bij het verder professionaliseren van de Zorgwebmonitor maken we graag gebruik van de expertise van professionals uit de zorgsector. Lijkt het u interessant om mee te denken over de ontwikkelingen binnen de e-dienstverlening van ziekenhuisorganisaties en zo zelf ook scherp en alert te blijven op dit gebied?

Neem dan contact op met Ben Arnts Consulting door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Home | RSS Feed Copyrights by benarntsconsulting Developed and powerd by KCCICT.NL |